Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Заходи членів штабу по боротьбі з коронавірусом

Виконавчий комітет
05.04.2020

???На протязі двух тижнів в Гречаноподівській об'єднаній територіальній громаді, сумісними зусиллями та спільними заходами членів штабу по боротьбі з коронавірусом, депутатами та поліцейським офіцером громади вжиті заходи щодо інформування населення з протидії коронавірусу.
???Останні два дні серед населення поширювалася інформація щодо змін до? Постанови КМУ 215 від 02.04.2020р.
???З ініціативи сільського голови, через залучення депутатів, старост та медичних сестер громади, для населення розповсюджено засоби індивідуального захисту. Здійснено закупівлю дистанційного пристрою для виміру температури.
???
Поліцейський офіцер громади разом з представниками МОЗу та членами виконкому проводить роботу щодо виявлення та встановлення факту осіб, які прибули з -за кордону. Постійно проводиться роз'яснювальна робота щодо відповідальності прибувших громадян перед мешканцями, які проживають поруч?.
???Сумісними зусиллями виконкому, поліцейського та сімейного лікаря налагоджено процедуру з підписання Згоди на самоізоляцію.
????

P.s. хочеться додати, що незважаючи на ситуацію , яка склалася, Ви наші дорогі мешканці, не панікуєте і спокійно реагуєте на наші поради та рекомендації. Це приємно!???
БАЖАЄМО ВАМ БУТИ ЗДОРОВИМИ!БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ ТА СВОЮ СІМ'Ю
#залишайсявдома

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше