Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ярмарка до Дня Незалежності України

Виконавчий комітет
25.08.2021

?24 серпня 2021 у м. Дніпро Гречаноподівська територіальна громада прийняла участь у ярмарці присвяченої Дню Незалежності України. Всі громади Дніпропетровщини мали змогу представити ремесла та вироби, якими пишаються.
❤На початку заходу гості прослухали виступ президента країни Володимира Зеленського і його привітання з нагоди національного свята. За підтримки голови громади Галини Усик та представників Миролюбівського та Олександрівського будинків культури були представлені вироби місцевих майстринь: вишивка, миловаріння, мотанки, прикраси для волосся, картини, солодка випічка та багато різних смаколиків. Молодіжна рада представила виготовлені на 3Д принтері брелки з логотипом громади та примачі для мобільних телефонів, приурочені до свята.
Ми вдячні всім, хто долучився до заходу!❤

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше