Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З 18 по 21 листопада в м. Берегове Закарпатської області під егідою ВФСТ «Колос» пройшли Всеукраїнські змагання серед голів сільських, селищних рад, голів і старост територіальних громад

Новини громади
25.11.2021
З 2019 року в громаді запроваджено конкурс «Бюджет участі», декілька поданих проектів до конкурсу від мешканців були спортивного напрямку: встановлення вуличних тренажів, одяг та спортивний інвентар для футбольних команд.
З липня 2020 року розпочалася активна робота по організації і проведенню спортивних заходів серед сільського населення на місцевому та обласному рівнях.
За цей час громада взяла участь в обласній комплексній спартакіаді ВФСТ «Колос» на звання «Краще спортивне село Дніпропетровщини» (м. Зеленодольськ), а також у спартакіаді «Краща спортивна громада» (смт. Петриківка), де увійшли у 20 кращих.
Активно залучаємо сільську молодь, учнів, ветеранів спорту до участі в спортивно-масових заходах. На території громади для занять спортом побудовано 3 універсальних, зі штучним покриттям, майданчики, для командних видів спорту. З 2020 року спортсмени громади беруть участь в обласних змаганнях з футзалу, волейболу, настільного тенісу, шахів, шашок, армреслінгу та дартсу. Волейбольна команда с. Гречані Поди, вигравши зональні змагання, посіла 3 місце на фіналі в м. Верхньодніпровськ. Футбольна команда «Олександрівка» здобула перемогу в кубку Широківської селищної ради (в минулому-районної команди).
Продовжуємо активно брати участь в спартакіадах ВФСТ «Колос».
Також учасники збірної команди громади стали призерами в змаганнях з гирьового виду спорту, шахів та шашок.
В межах одного року Гречаноподівська громада завоювала 8 обласних кубків та не зупиняється на досягнутому. Постійно, на місцевому рівні проводяться змагання з настільного тенісу, шахів, армрестлінгу, силового триборства, дартсу та міні-футболу.
З 18 по 21 листопада в м. Берегове Закарпатської області під егідою ВФСТ «Колос» пройшли Всеукраїнські змагання серед голів сільських, селищних рад, голів і старост територіальних громад. В спартакіаді прийняли участь понад 260 учасників з 18 областей України. Голова Гречаноподівської громади Галина Усик стала учасником збірної команди Дніпропетровської області, прийнявши участь в змаганнях з дартсу, де зайняла 12 місце. Не зважаючи на довгу дорогу ми здобули гарні результати та гідно представили нашу громаду!
 
 
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше