Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЦНАП

ЦНАП
13.04.2021

     За підтримки Центру розвитку місцевого самоврядування Дніпропетровської області та  Міжнародної Програми «U-LEAD з Європою» Гречаноподівська сільська рада відкрила сучасний  Центр надання адміністративних послуг.

Надійними партнерами нашої громади  по створенню ЦНАПу  стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою».  

«U-LEAD з Європою»  є  міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом  та  його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. 

У головному офісі ЦНАП облаштовано 4 робочих місць, створено також  2 віддалені робочі місця (ВРМ): с. Степове, с. Олександрівка.  Всі співробітники ЦНАП  та віддалених робочих місць пройшли тренінгову програму по підвищення кваліфікації в сфері надання адміністративних послуг.

Не кабінетна система обслуговування об’єднує  відвідувачів з працівниками ЦНАП  у відкритому просторі  та  створює  комфортні  та прозорі умови для надання і отримання адміністративних послуг. Всі базові адмінпослуги в форматі  «Єдиного вікна».

Доступні послуги – це важливий показник розвитку всієї громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше