Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні виборці Широківщини, перевірте свої персональні дані у Державному реєстрі виборців!

Виконавчий комітет
25.02.2019

Шановні виборці Широківщини, перевірте свої персональні дані

у Державному реєстрі виборців!

            Відповідно до   Постанови Верховної Ради України від 26 листопада 2018 року  № 2631-VIII чергові вибори Президента України призначено   на неділю,  31 березня 2019 року.

            Не пізніше, як за вісім днів до дня голосування, тобто до 25  березня 2019 року всім виборцям, які  зареєстровані на території району, принесуть іменне запрошення на вибори. У цьому запрошенні Вам повідомлять про включення Вас до попереднього списку виборців Вашої виборчої дільниці, адресу дільничної виборчої комісію, її номер телефону і розпорядок роботи, а також про час і місце голосування. Виборцям, щодо яких у списку виборців є відмітка про постійну нездатність пересуватися самостійно (НСП), одночасно повідомляється, що їм буде надана можливість проголосувати за місцем перебування (вдома).       Також Центральна виборча комісія надала Вам можливість перевірити свої персональні дані  у Державному реєстрі виборців, не виходячи з дому. Для цього на офіційному сайті ЦВК в розділі“Державний реєстр виборців” є вкладка “Особистий кабінет виборця”. Для перевірки Ваших даних потрібно натиснути “реєстрація” і внести обов’язкову для заповнення поля інформацію. Через деякий час Ви отримаєте відповідь на вказану Вами електронну адресу.

            З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців просимо Вас уточнити свої персональні дані, звернувшись до  25  березня 2019 року  з паспортом громадянина України до відділу  ведення  Державного  реєстру виборців райдержадміністрації за адресою: смт Широке, вул. Соборна, 107, каб. №6 (1 поверх приміщення райдержадміністрації).Прийом громадян у відділі ведення Державного реєстру виборців здійснюється щоденно з 8.00 до 17.00,  п'ятниця - з 8.00 до 15.45. У березні відділ працює без вихідних, субота-неділя  з 9.00 до 13.00 без перерви.Роз’яснення можна отримати за телефоном: (05657) 2-93-64.     

            З 22  березня 2019 року у приміщеннях   виборчих дільниць Ви маєте право ознайомитися з попередніми списками виборців  і перевірити правильність внесених до них відомостей.

            Відповідно до ст.35 Закону України “Про вибори Президента України” кожен виборець має право натимчасову зміну місця  голосування без зміни виборчої адреси. Для цього потрібно звернутися  до 25  березня 2019 року з мотивованою заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців. До заяви додаються документи (копії документів), які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни виборчої адреси(довідка про постійне місце проживання, посвідчення про відрядження) 

Виборці, виборча адреса яких знаходиться на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, а також  на тимчасово окупованих територіях районів, міст, селищ і сіл, їх частин у Донецькій та Луганській областях, можуть не додавати до заяви документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця їх голосування. Члени дільничних  виборчих комісій,  які подадуть заяви  про тимчасову зміну місця голосування будуть  включені до списку виборців на тій дільниці, де вони будуть працювати в день голосування.

Скористайтеся своїм виборчим правом.         

                                                     

 Відділ  ведення Державного реєстру    виборців             

 Широківської райдержадміністрації

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше