Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пропозиції до бюджету

Виконавчий комітет
10.09.2019

Шановні жителі Гречаноподівської ОТГ!

Впливай на місцеву бюджетну політику - надай свою пропозицію, яким чином повинні бути скеровані кошти  бюджету громади в наступному році ! 

Бюджет громади – це гроші громади, твої гроші!

 

Або можливо залишити свою пропозицію у приміщенні сільської ради, відповідальні Галактіонова Г.О, Федоренко А.П.

  Діапазон пропозицій  може бути широкий - ремонт дороги , встановлення освітлення чи дитячого майданчика   на конкретній вулиці чи дворі, організація тематичного фестивалю для туристів, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо. 

 Головне – щоб надана пропозиція чи проект були в межах повноважень міcцевої влади, чітко та конкретно сформульовані (за необхідності – з вказанням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо). 

Також бюджетні пропозиції від жителів громад будуть збиратися за аналогічною формою за допомогою вашого депутата .

Всі зібрані пропозиції будуть розглянуті, а мешканці отримають публічний звіт про те, які з них враховані у планах на 2020 фінансовий рік. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше