Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання голови Гречаноподівської громади Галини Усик та виконавчого комітету до Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

Новини громади
19.03.2023
 
Комунальні блага стали настільки звичними, що ми не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. Сьогодні важко уявити життя без роботи цих служб.
 
На Ваших плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення нормальної життєдіяльності громади. Вдень і вночі, без вихідних, у складних фінансових умовах, завдяки відданості своїй справі вам вдається підтримувати роботу всіх систем життєзабезпечення громади.
 
Дякуємо вам за нелегку працю і від щирого серця бажаємо міцного здоров’я, добробуту і достатку, впевненості у завтрашньому дні, миру і злагоди!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше