Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Попередження про зміну погодних умов!

Цивільний захист
03.02.2020

Шановні жителі громади!
5-6 лютого 2020 року внаслідок виходу південно-західного циклону з Балкан на території Дніпропетровської області очікуються складні погодні умови.
5 лютого вночі на півдні та заході, вдень на всій території області очікується значний мокрий сніг, налипання мокрого снігу; вдень посилення східного вітру до 15-20 м/с. ( I рівень небезпеки (жовтий)).
6 лютого вночі очікується значний сніг (I рівень небезпеки (жовтий), у східній половині області сильний сніг (II рівень небезпеки (помаранчевий); вдень послаблення опадів до помірних. Сильна хуртовина. Пориви східного вітру 17-22 м/с. На дорогах ожеледиця.
Внаслідок випадіння значних опадів на території Дніпропетровської області впродовж 5-6 лютого утвориться сніговий покрив висотою 10-15 см.
7-8 лютого опади послабшають. Температура повітря поступово знизиться вночі до 8-13о морозу, вдень до мінус 2-7о.
Погіршення погодних умов 5-6 лютого 2020 року може призвести до порушень електропостачання окремих населених пунктів, затримок руху транспорту на окремих ділянках доріг, ускладнення роботи комунальних служб та роботи будівельної галузі.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше