Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Нам 5 років ❤!

Виконавчий комітет
12.09.2021

Нам 5 років ❤!
???Урочисте свято з нагоди 5-ї річниці створення Гречаноподівської об’єднаної територіальної громади відбулося 11.09.2021!
На свято завітав перший заступник голови Криворізької райдержадміністрації Віталій Шпак. Він привітав мешканців громади зі знаменною датою від себе особисто та від імені голови Криворізької РДА Євгена Ситниченка, побажавши подальшого розквіту і процвітання. За дорученням очільника районної адміністрації він вручив пам'ятні відзнаки «За розвиток територіальної громади» голові ОТГ Галині Усик, директору місцевого комунального підприємства Володимиру Корохову та старостам старостинських округів громади. Також привітати приїхали Лаврова Вікторія Іванівна заступник селищного голови Широківської ТГ, Вікторія Сінчевська редактор газети "Вісник", Світлана Чуніхіна директор КЗ "Широківський центр соціальних послуг"
?Дуже приємно було бачити Андрія Нагорного, координатора Програми Добре, який привітав нашу громаду з першим ювілеєм.
❤Сільська голова Галина Усик привітала всіх зі святом вітальним словом, співом та Подяками.
На заході були представлені локації:
- української кухні;
- фотозони;
- брендові вироби на 3Д принтері від Молодіжної ради;
- зона дитяча з аніматорами та батутами;
- зона комунальної техніки КП "Дар"
- лотереї;
- морозиво;
- катання на конях.
Всі мали змогу пригоститися шурпою, шашликом, пловом, попкорном, солодкою ватою та напоями. Завершили свято живою музикою та святковою дискотекою.
Будинки культури представили свої таланти в культурній програмі співом, танцями, гуморесками, акробатикою та українськими стравами.
Висловлювуємо вдячність всім, хто долучився до організації свята: фермерам, підприємцям, працівникам виконкому, працівникам культури, освіти, комунальному підприємству, МПК, Молодіжній раді та мешканцям, які завітали на наше святкування.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше