Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

КРАЩЕ СПОРТИВНЕ СЕЛО ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ 2021

Спорт
17.05.2021

       КРАЩЕ СПОРТИВНЕ СЕЛО ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ 2021

      15 травня в селі Піщанка Новомосковського району відбулися фінальні змагання з комплексної спартакіади “Краще спортивне село Дніпропетровщини 2021” серед команд старостинських округів, присвячені 30-й річниці Незалежності України.

        Нашу громаду представляла команда села Гречані Поди. В  загальнокомандному заліку з 14 команд — учасників  ми посіли 5 місце, виборовши  призові місця з таких видів як:

Шахи — 3 місце (БАРАНОВ ЮРІЙ);

Шашки — 3 місце (ШМАКОВА ОЛЬГА);

Гирьовий спорт — 2 місце (ПАВЛЮК ОЛЕКСАНДР).

      Любителі літаючого м'яча — Ботузов Денис,Павлюк Станіслав,Заєць Віталій,Яловий Микола,Мартинова Валентина,Слівченко Марина зайняли 4 місце з волейболу. Наші ветерани спорту — Бордюгов Сергій та Дзятко Лариса приймали участь в змаганнях з настільного тенісу (10 м.).

       Висловлюємо подяку за допомогу в організації участі команди в фінальних змаганнях голові громади — Галині Усик, директору КП “ДАР” - Володимиру Корхову, водіям — Семенову Володимиру, Павлюку Олександру, Бордюгову Сергію. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше