Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

IV комплексна спартакіада під девізом «Разом до перемоги» на підтримку Збройних Сил України

Новини громади
23.08.2022

        20 серпня в селищі Магдалинівка пройшла IV комплексна спартакіада під девізом «Разом до перемоги» на підтримку Збройних Сил України серед збірних спортивних команд сільських, селищних територіальних громад на звання «Краща спортивна громада Дніпропетровщини 2022 року» за програмою ОССІ присвяченої 31-й річниці Незалежності України.

        За підтримки голови громади Галини Усик команда Гречаноподівської громади прийняла участь в змаганнях. Склад команди: Шмакова Ольга – шашки; Баранов Юрій – шахи, Кобець Олексій – гирьовий спорт, Шпорт Сергій і Слівченко  Марина – дартс; Ботузов Денис та Дзятко Лариса – настільний теніс.

        Вітаємо Шмакову Ольгу з зайнятим 2 місцем в змаганнях з шашок. Ольга Вікторівна є незмінним учасником команди і багаторазовим призером змагань – так тримати!

        Висловлюємо слова вдячності Збройним Силам України, завдячуючи яким ми можемо займатися улюбленою справою, голові ВФСТ «Колос» в Дніпропетровській області Миколі Бересту за запрошення на спартакіаду.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше