Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформуємо про роботу в громаді

Виконавчий комітет
05.05.2021
Шановні мешканці громади!
Розпочинаємо рубрику "Інформуємо про роботу в громаді", в якій сільський голова Галина Усик розповідатиме про пророблену роботу за тиждень.
у суботу наші спортсмени виїхали до с.Нива Трудова, де відбулися зональні змагання комплексної спартакіади на звання «Краще спортивне село» Дніпропетровщини 2021 року серед збірних команд сільських і селищних рад та територіальних громад спартакіада включала такі види спорту: міні-футбол,волейбол,настільний теніс, гирьовий спорт,шахи,шашки, дартс ( 5 видів у залік). Додому повернулися з перемогами! З чотирьох команд – учасників у загальнокомандному заліку зайняли ІІ місце.
продовжується робота з капітального ремонту Гречаноподівського СБК.
на протязі тижня проводилася робота з благоустрою населених пунктів, цвинтарів та зупинок. До цього процесу долучилися депутати, комунальні та соціальні заклади.
КП "Дар" проводили роботи по упорядкуванню території с. Степове та Пологи.
провели зустріч з головою Криворізької РДА Євгеном Ситниченком по сприянню нового будівництва водогону "Радушне-Олександрівка".
Продовжуємо працювати над реалізацією виготовлених проектів.
Всім бажаємо миру і добра!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше