Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

БЮДЖЕТ УЧАСТІ – ми пишаємося, що він у нас працює!

Новини громади
20.01.2022

БЮДЖЕТ УЧАСТІ – ми пишаємося, що він у нас працює!

Бюджет участі – процес взаємодії Гречаноподівської сільської ради та її виконавчих органів з громадськістю, направлений на залучення жителів громади до участі у бюджетному процесі шляхом прийняття рішень щодо розподілу визначеної Гречаноподівською сільською радою частини коштів сільського бюджету через подання відповідних проектних пропозицій та проведення відкритого громадського голосування за проекти, а також забезпечення відкритості та прозорості діяльності Гречаноподівської сільської ради та її виконавчих органів.

В 2021 році сільська рада на напрямок Бюджету участі виділила 300тис.грн., в свою чергу від мешканців подано шість проектів. Відібрано три, які набрали найбільшу кількість голосів. Всі вони несуть свою ідею, мають свою мету та обгрунтування,- говорить сільський голова Галина Усик.

Проект №1 «Створення культурного вільного простору у сквері с. Олександрівка» метою якого є створення умов для комфортного та безпечного відпочинку, проведення дозвілля, створення зеленого коридору.

Проект  №4 «Безпека понад усе» метою якого є, покращення умов для безпечного відпочинку та дозвілля дітей на дитячому майданчику в селі Степове.

Проект №6 «Облаштування майданчика з вуличними тренажерами для занять спортом та змістового довкілля» метою якого є, облаштування майданчика вуличними тренажерами для фізичного розвитку жителів сіл.  

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше