Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

БЕЗПЕКА ПОНАД УСЕ

Цивільний захист
15.08.2019

Саме з цього питання 14 серпня відбулася робоча зустріч в рамках Програми «U-LEAD з Європою».

Для надання допомоги у формуванні плану безпеки Гречаноподівської громади, прибули  експерти з Польщі.  У зустрічі взяли активну участь заступник начальника Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області  Едуард Горбачов  та  начальник Широківського РС ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Олександр Дмитренко.

Ініціатива «Вдосконалення системи цивільного захисту в громаді» є надважливим напрямком роботи, тому голова громади Галина Усик і працівники відділу цивільного захисту громади з задоволенням перейняли досвід колег.

У ході зустрічі  учасники розглянули  проблеми у сфері цивільного захисту та шляхи їх вирішення. Обговорили створення  плану  заходів у сфері цивільного захисту і створення добровільних пожежних команд, які доповнюють професійні пожежні частини.

«У свою чергу  висловлюємо  велику вдячність,  і колегам із Польщі,  і нашим колегам із ДСНС за підтримку та конкретні водночас  так потрібні поради у сфері розвитку та вдосконалення системи цивільного захисту громади», - сказала Галина Усик.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше