Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Адміністратори ЦНАП взяли участь у навчальних вебінарах на платформі Дія.Центрів

ЦНАП
20.12.2021

15 грудня прийняли участь в спеціалізованому тренінгу для персоналу Центрів надання адміністративних послуг Дніпропетровської області за темою «Надання першої домедичної допомоги громадянам у критичних ситуаціях», що відбувся за кущовим принципом на базі міст – адміністративних центрів районів. Пізнавальні, інформаційні тренінги з відпрацюванням практичних навичок.

Задля покращення стандартів надання адміністративних послуг співробітники Центру надання адміністративних послуг безперервно навчаються. Адміністратори ЦНАП взяли участь у навчальних вебінарах на платформі Дія.Центрів, під час яких були розглянуті практичні питання у сфері надання АП. Освітні курси «Як надавати адміністративні послуги», «Гендерна рівність та права людини в роботі ЦНАПу», «Практичні аспекти надання АП у сфері земельних відносин», «Юридичні та організаційні аспекти роботи ЦНАПу», кожен навчальний вебінар тривалістю 6 годин. Працівники Центру успішно здали тестування і кожен отримали сертифікат Дія,Платформа Центрів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше