Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

59 сесія сільської ради.

Виконавчий комітет
22.02.2019

6 березня  2019 року у приміщенні сільської ради о 14-00 годині буде проведена сесія сільської ради.
Основні питання:

  1. Про прийняття комунального закладу  культури «Олександрівський сільський будинок культури» у комунальну власність Гречаноподівської сільської ради.
  2. Про перейменування  закладів культури.
  3. Про затвердження Статутів комунального закладу культури «Олександрів-ський сільський будинок культури»  Гречаноподівської сільської ради та «Олександрівська сільська бібліотека» Гречаноподівської сільської ради.

4.Про затвердження актів приймання-передачі основних засобів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів по комунальним закладам культури «Олександрівський сільський будинок культури» та «Олександ-рівська сільська бібліотека» Гречаноподівської сільської ради.

  1. Про прийняття на баланс Гречаноподівської сільської ради основних засобів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів по комунальному закладу  культури «Олександрівський сільський будинок культури»
  2. Про перерозподіл бюджетних асигнувань.   

7.Про надання грошової допомоги на лікування.

  1. Про затвердження «Плану удосконалення  надання послуги водопоста-чання».
  2. Про затвердження «Програми місцевого економічного розвитку та плану заходів»
  3. Про організацію проведення громадських  слухань по обговоренню реконструкції адмінприміщення Степ. стар. округу.
  4. Про надання дозволу на виготовлення  проектно-кошторисної документації. (Олександрівський водовод)

12 .Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення  особистого селянського господарства. (Петроченко М.О.)

13.Про затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва  та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) (Костянецька Н.В.)

  1. Про  затвердження  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва  та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) (Цапко О.Г.)

15.Про надання дозволу на розробку  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства (Дудкін В.В.)

16.Про надання дозволу на розробку  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства (Федоренко О.Ю.)

17.Про надання дозволу на розробку  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (Новіков В.Л.)

18.Про надання дозволу на розробку  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (Веремчук О.В.)

  1. Про надання дозволу на розробку  проекту землеустрою щодо відведен-ня  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (Герасимову А.С.)

20.Про надання дозволу на розробку  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (Лисогору О.В.)

21.Про надання дозволу на розробку  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (Бєлову Ю.В.)

  1. Інші.

 

Проекти рішень(скачать)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше